Interieurbouw

Naast de buitenkant en functionaliteit van een schip, is het ook belangrijk dat de binnenkant en het interieur naar uw smaak is. Jachtbouw Pronk is een ervaren bedrijf gespecialiseerd in de betimmering van boten, jachten, sloepen en vletten. Wij realiseren het interieur voor uw schip zoals u dit voor u ziet. Samen met u kijken wij naar uw wensen en de mogelijkheden op uw boot. Vervolgens gaan wij voor u aan het werk met het interieur. Van eenvoudig en praktisch tot klassiek en stijlvol, wij realiseren het interieur voor u. Wij informeren u met alle plezier verder over de mogelijkheden voor interieurbouw.

Ervaren in scheepsbouw en interieurbouw

Jachtbouw Pronk werkt met zeer ervaren ambachtslieden, zij leveren iedere keer een unieke topprestatie op het gebied van interieurbouw. Door alle ervaring die wij hebben opgedaan, kunnen wij u specialistisch advies geven. Wij nemen met u de wensen en verwachtingen door, zodat wij een beeld krijgen van wat u voor u ziet. Daarna geven wij hier invulling aan, wat vervolgens door u goedgekeurd moet worden. Zodra u akkoord gaat, beginnen wij met het realiseren van het interieur naar uw smaak. Eenvoudig tot uitbundig, klassiek tot modern, er is van alles mogelijk op het gebied van interieurbouw.

Advies van een vakman

Doordat wij bij Jachtbouw Pronk passie hebben voor ons vak, adviseren wij u graag over uw jacht, sloep of ander soort boot. Hier hoort uiteraard ook het stuk interieurbouw bij. Bij vragen over de mogelijkheden voor uw boot, helpen wij u met alle plezier. Wij leveren ideeën zodat u zelf een beeld krijgt van de mogelijkheden. Ook als u twijfelt over of u uw interieur wilt laten vernieuwen, helpen wij u graag. Wij helpen u aan ideeën, waar u rustig over na kunt denken. Daarnaast voeren wij interieurbouw voor u uit. Wij voorzien uw sloep of jacht van een nieuw interieur, voorzien van alle gemakken. Voor voorbeelden van ons werk kijkt u in ons fotobestand. Daarnaast staan wij u met alle plezier te woord voor meer informatie of advies bij Jachtbouw Pronk in Heeg, Friesland.

Ondanks slecht weer, toch een goed humeur. Dat kan alleen met een Jachtbouw Pronk interieur.

Wilt u meer informatie over interieurbouw?

Contact

Pronk Scheepsbetimmering
Butlân 19B
8621 DV Heeg
Tel: 06–204 105 13
info@jachtbouwpronk.nl