Renovatie

Naast het bouwen van zowel jachten als sloepen en andere schepen, is Jachtbouw Pronk in Heeg specialist in het renoveren van schepen. Bent u trotse eigenaar van een schip zoals een jacht of sloep, maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Of zijn er onderdelen die vervangen moeten worden? Schakel dan Jachtbouw Pronk in. Het renoveren van schepen vereist vakmanschap. Door de jarenlange ervaring van Jachtbouw Pronk in Heeg, zeggen wij met trots dat wij beschikken over vakmanschap en precies weten wat wij doen. Wij voeren de renovatie van uw schip uit, zodat u weer geniet van een prachtige jacht of sloep. Voor meer informatie over renovatie neemt u contact met ons op. Daarnaast zijn er enige voorbeelden te vinden in ons fotobestand. Tot snel bij Jachtbouw Pronk in Friesland.

Scheepsrenovatie door Jachtbouw Pronk

Bij Jachtbouw Pronk is de renovatie van schepen een belangrijk onderdeel. Wij zijn specialist in de renovatie van schepen. Voor scheepsrenovatie is vakmanschap vereist. Denk bijvoorbeeld aan blank gelakte houten schepen. Om dit bijna onzichtbaar te repareren, is het belangrijk dat men weet wat te doen, het vraagt om vakmanschap. Wij werken met ervaren vaklieden, waardoor u zeker weet dat de renovatie van uw jacht of sloep perfect wordt afgewerkt. Wij repareren diverse onderdelen aan boord, plamuren en schilderen schepen of voeren timmerwerkzaamheden uit.

Werkzaamheden bij renovatie

Er zijn diverse werkzaamheden die vallen onder scheepsrenovatie. Zo repareren wij onderdelen, maar we plamuren en schilderen de schepen ook waar nodig. Daarnaast is het intimmeren van interieurs bij ons in goede handen. Reparaties die wij veelal uitvoeren zijn bijvoorbeeld aan roeren, zwaarden, masten en stalen motor- of zeiljachten. Wij plamuren en schilderen zeer vakkundig bij bijvoorbeeld reparaties aan stalen motor- of zeiljachten. Hierdoor weet u ook zeker dat schilderen en plamuren in vertrouwde handen is bij Jachtbouw Pronk. Alle werkzaamheden voeren wij uit, zoals:

  • Timmerwerk
  • Teak dekken
  • Schilderwerk
  • Lakwerk
  • Installatiewerk
  • Kleine ijzer werkzaamheden
  • Woodcore werkzaamheden

Voor scheepsrenovatie en scheepsbouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij renoveren uw jacht of sloep

Jachtbouw Pronk is specialist in de renovatie van diverse schepen. Door jarenlange ervaring en het werken met diverse materialen geven wij u gespecialiseerd advies. Wij werken met ervaren vaklieden, die met veel liefde voor het vak een schip volledig renoveren. Dit kan een sloep zijn, maar ook een motor- of zeiljacht van vijftien meter. Als u advies wilt over de renovatie van uw jacht of sloep, dan helpen wij u met alle plezier. Kijk voor voorbeelden van renovaties die wij uit hebben gevoerd in ons fotobestand. Voor meer informatie staan wij u graag te woord bij Jachtbouw Pronk in Friesland.

Wilt u meer informatie over renoveren of een teakdek?

Contact

Pronk Scheepsbetimmering
Butlân 19B
8621 DV Heeg
Tel: 06–204 105 13
info@jachtbouwpronk.nl